Hallo!
Mitt navn er Camilla Grønvold Langholen Wendel, jeg er 27 år gammel og jobber for tiden som senior digital grafisk designer hos Europris.

Som barn elsket jeg å uttrykke meg visuelt. Det ble mange interessante tegninger på kjøleskapet som etterhvert resulterte i en kunstskole (et mektig navn for et par timer i uka i etter skolen i 6.klasse). Videre var det teater, dans, sang, turn og så klart forfatter av flåsete fortellinger skrevet i Comic Sans og Wordart.

Men, drømmen om fotograf startet brått da jeg ble inspirert av Windows bakgrunnene og tenkte at "sånne bilder vil jeg også ta". Da var det ut i hagen for makrofotografering av blader, vanndråper, snegler og spindelvev. 

To år på fotostudiet ved Høyskolen Kristiania, og mange snegle-portretter senere, ønsket jeg noe mer. Mer kompetanse innenfor kommunikasjon, en arena hvor jeg i større grad kunne påvirke og samtidig uttrykke meg visuelt. 

Tre år senere hadde jeg en bachelorgrad innenfor grafisk design fra Noroff Fagskole og Solent University of Southampton. Det ble nå klart for meg: vi bruker ikke Comic Sans.

Min styrke ligger i en helhetlig kommunikasjon, og jeg tilbyr kreative løsninger ved hjelp av animasjon, spennende grafikk, inspirerende foto og kreative tekster. Jeg har erfaring innenfor visuell identitet, pakningsdesign, digitale medier, SOME, webdesign, noe 3D, noe video og det meste av fotografering. 


Lurer du på noe, eller ønsker du alt fra spennende design til portretter av snegler? Ta kontakt!