Hallo!
Mitt navn er Camilla Grønvold Langholen, jeg er 26 år gammel og bor for tiden i Sarpsborg. Jeg har flyttet en del på meg, men kan med trygghet si at jeg er født og oppvokst på Hamar. 

Arbeid:
For tiden jobber jeg som digital grafisk designer hos Europris, og har jobbet her siden 2020. Her lager jeg og sender ut nyhetsbrev, setter grafiske uttrykk, lager annonser, animasjoner, forsidebannere, landingssider, og mye mer. Kommunikasjonen når ut til mange hundre tusen, kanskje til og med millioner, og derfor er det viktig å ha tunga rett i munnen. 

Tidligere har jeg hatt deltidsjobber som turntrener, servitør og butikkmedarbeider i Lindex og Kiwi. 

Utdannelse:
Etter videregående, hvor jeg gikk Idrett ved Frogn VGS (2011-2014), startet jeg på fotostudier ved Høyskolen Kristiania (2014-2016). Her lærte jeg om de fleste felt innenfor foto og utviklet en kjærlighet for portrettfoto og produktfoto. Sistnevnte ledet meg inn i grafisk design-verden et år senere hvor jeg startet grafisk design-studiet ved Noroff Fagskole (2017-2019). Her gikk jeg i dybden av de ulike retningene innenfor grafisk design slik som emballasjedesign, merkevarebygging, HTML/CSS, motion graphics etc. 

Dette ledet meg til en bachelorgrad som ble utført ved Solent University og Southampton (2019-2020). Dette året baserte seg for det meste på teori og prosessen bak et godt design. Oppholdet ble brått avsluttet grunnet situasjonen rundt Covid-19, men studiet ble fullført med Second Class Honors (First Division).

Lurer du på noe, eller har du lyst til å jobbe sammen? Ikke nøl med å ta kontakt!